Αυτή η σελίδα «Ένας Δήμος για όλους» είναι ένα ελεύθερο βήμα για να εκφράζονται οι θέσεις του συνδυασμού και οι απόψεις των ανθρώπων του.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Νίκος Μπίκιας - Ονειρευόμαστε έναν Δήμο για όλους






Ονειρευόμαστε έναν Δήμο για όλους , εμείς που συστρατευόμαστε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ελασσόνας Δημήτρη Καρανίκα .Έναν Δήμο  καθαρό, ανθρώπινο, σύγχρονο και φιλόξενο.
Μέλημα μας, είναι ο Δήμος Ελασσόνας  να αλλάξει, να διευκολύνει την καθημερινότητα των δημοτών, να προσφέρει ποιότητα ζωής, να γίνει φορέας ανάπτυξης και προοπτικής να αναπτύξει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα μέσα από δράσεις και έργα .
Ευχαριστώ προσωπικά τον Δημήτρη Καρανίκα για την πρόσκληση του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ με ένα ακέραιο ειλικρινή, άξιο πάνω από όλα άνθρωπο για να προσφέρω κι εγώ στον τόπο μου, όπου μένω εργάζομαι σήμερα  και θα συνεχίσω και αύριο.
Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους του συνδυασμού που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους που αγωνίζονται για το καλό του τόπου μας. Θα προσπαθήσουμε με την βοήθεια σας να εργαστούμε, ενώνοντας δυνάμεις και κάνοντας πράξεις τις προγραμματικές δηλώσεις του συνδυασμού μας για το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας .


Νίκος Μπίκιας.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.